MAMMA-TRÄNING.

Mamma Small Group (Max 6 st)

 

Det första tillfället pratar jag om vad som händer i kroppen efter en graviditet och hur man bäst ska träna samt vilka övningar man bör undvika och varför. (Första träningstillfället brukar ta närmare 90 min, då jag pratar lite extra med varje person. Övriga kurstillfällen är 60 min). Det är långsamma och lätta övningar som gäller i början och vi stärker upp kroppen inifrån och ut. Fokus är på bäckenbotten och inre magmuskulatur. 

Vi använder oss av den egna kroppen samt gummiband, pilatesbollar och käppar.

Kontroll av diastas (magmuskeldelning), ergonomi samt lyftteknik ingår i kursen. Eftersom vi är max 6 st/kurs får du även mycket råd och personlig hjälp i övningarna.

Varje vecka får du ett mail skickat till dig om vad vi gått igenom under den träningsveckan samt vilka övningar du ska träna på hemma.

Vill du få en ökad förståelse och kunskap om kroppen efter graviditet och hur du bör träna samt träffa andra mammor är detta en perfekt kurs att gå! 

Att vara riktigt stark är att vara stark inifrån och ut. Att ha en hållbar kropp som ska hålla länge!        Bebisarna är självklart välkomna.

Kurs starter: Januari, Mars, Augusti, Oktober. 

Pris: 1200 kr, 6 tillfällen.

Mejla för bokning av plats.

Vi håller till på Friskvårdscoacherna i Bredden, Kanalvägen 7, 1 tr.

Gravid Träning (privat konsultation):

Är du osäker hur du ska träna under graviditeten?

Här får du tips och råd under en enskild konsultation.

MammaMage Träning (privat konsultation):

Är du osäker hur du ska träna efter en graviditet?

Under konsultationen får du tips och råd vilka övningar som passar just dig. Mätning av diastas (magmuskeldelning) ingår.

MammaUte:

För att vara med i MammaUte ska du ha kommit en bit i din träning. Du ska kunna aktivera bäckenbotten och djupa magen och helst gått på Mamma Small Group eller tagit en enskild konsultation innan. Vi är utomhus och håller till vid strandpromenaden i Bollstanäs. Vi arbetar med hela kroppen och har våra barnvagnar med oss! Ny grupp startar om intresse finns.

  • Instagram
  • Grey Facebook Icon