top of page

Om BodyGood

Elin Mexter - Body Good

Elin Mexter - BodyGoods grundare

Elin Mexter är en erfaren egenföretagare med gedigen utbildning och kunskap inom massage, spa och träning. Träning är en livsstil som följt Elin genom hela livet då hon har spelat fotboll, innebandy och tränat på gym. Elin är utbildad instruktör i gruppträning och har instruerat i flera olika sorters klasser. Elin brinner för att ge dig energi i form av träningsglädje, massage och härliga spabehandlingar!

Elins utbildningar:

  • Masters Diplomerad Hälsocoach

  • Diplomerad spaterapeut samt massör, inklusive vidareutbildning

  • Certifierad MammaMage-tränare hos Katarina Woxnerud

  • Utbildad instruktör i gruppträning

Om BodyGood

BodyGood hjälper dig att finna balansen mellan träning och kost samt att kunna slappna av och få tid för återhämtning. Det är viktigt att ta hand om sin kropp för att den ska hålla hela livet. Därav företagets slogan: Treat your BodyGood.

Vi erbjuder friskvård i form av träning som passar alla oavsett ålder. Allt ifrån gravidträning, MammaMage-träning, uteträning till seniorträning. Övningarna anpassar du helt efter egen förmåga.

Att ta hand om sig själv genom att äta bra och näringsriktig kost är något vi verkligen förespråkar, men vi utesluter heller inte en god bakelse till fikat ibland. För mig är det viktigt att hitta en bra balans med sin hälsa. Vi strävar även efter att hjälpa dig sätta guldkant på tillvaron genom att erbjuda dig välgörande massage- och spabehandlingar som fyller på med energi. Vi använder oss av Kerstin Florian samt Maria Åkerbergs prisbelönta ekologiska produkter i våra behandlingar. Maria Åkerbergs hudvårdsprodukter kan du köpa direkt hos oss. Att ta hand om sig själv genom att använda bra hudvårdsprodukter är också en del av din hälsa.

bottom of page