top of page
Klassisk Massage

MASSAGE

Knapp för att boka tid via Bokadirekt

Massagebehandlingar

Klassisk massage (30 min 450:-, 60 min 750:-, 90 min 1050:-)

Klassisk massage är en friskvårdsmassage som släpper på spänningar och som gör att du blir uppmjukad i kroppen. Behandlingen passar för dig som känner dig trött, spänd och stel i kroppen och som inte har några större problem eller skador.

 

Kontorsmassage (30 min, 450:-)

Kontorsmassage är en massage som ges på en s.k. energimassagestol. Denna massage passar bra för dig som har muskelspänningar och stela axlar. Massagen ges direkt genom kläderna på rygg, axlar, armar, nacke och skalp. En perfekt behandling för dig som är på språng och som vill få en stunds avkoppling.

 

Energimassage (30 min, 450:-)

Energimassage är en intensiv massage som ges på en s.k. energimassagestol. Energibanor cirkulerar i kroppen genom så kallade meridianer. I denna massage ingår akupunkturpunkter som man arbetar med genom ett speciellt mönster, för att skapa balans i meridianerna. Energimassage är en snabb, intensiv massage som ges direkt genom kläderna. Massagens längd är mellan 25-30 min.

Spa massage (60 min, 800:-, 90 min 1100:-)

Spa massage är en härlig, lyxig helkroppsmassage med valfri aromaolja från Maria Åkerberg eller Kerstin Florians sortiment. Oljorna har olika egenskaper såsom lugnande, utrensande och värmande m.m. Du väljer den aromaolja som känns bäst för dig.

 

Koppning (30 min, 450:-)

Koppning är en koppningsmassage ges som halvkroppsmassage. Du får då välja mellan över eller underkropp/cellulitbehandling. Detta är en intensivare massageform där man jobbar med bindväven med hjälp av silikonkoppor. Kopporna gör att man får ett ökat blodflöde och ökad cirkulation i kroppen.

Knapp för att boka tid via Bokadirekt

Friskvårdsmassage

En massage hos BodyGood i Upplands Väsby är en välgörande behandling som hjälper dig minska stressen och komma ner i varv. I och med att massagen löser upp spänningar blir du även uppmjukad och mer rörlig i kroppen. Vi arbetar med friskvårdsmassage och vår massage passar dig som inte har några större problem eller skador.

 

Vi värnar om våra kunder och använder munskydd under våra behandlingar om kunden vill. . Det är viktigt att du tvättar händerna innan din massage. Handsprit finns tillgänglig både på kliniken och inne i behandlingsrummet.

 

För att minska smittorisken rengörs massagebänkarna, dörrhandtag och andra ytor regelbundet. Det är viktigt att du endast kommer om du känner dig 100% frisk. Vid minsta sjukdomssymtom, skicka sms så bokar vi om din tid. Full debiteringsavgift vid avbokning mindre än 24 timmar. Du kan avboka din behandling själv via bokadirekt, vid senare avbokning får du ringa eller skicka sms direkt till mig.

 

Massage för företag

Månar ditt företag om personalens hälsa och välbefinnande? Vi erbjuder förmånliga friskvårdsavtal för företag. För frågor och kostnadsförslag, kontakta oss på info@bodygood.se

Friskvårdsbidrag

Har du friskvårdsbidrag via ditt företag?

BodyGood är anslutna som leverantör hos Wellnet och Epassi. De är två separata friskvårdsföretag som arbetsgivaren kan ansluta sig till för att subventionera medarbetarnas friskvårdsaktiviteter. 

Presentkort

Presentkort för våra behandlingar finns att köpa på bokadirekt.se, samt i vår lokal.    

Presentkort samt annan förskottsbetalning gäller max ett år från köptillfället!

Så säger våra deltagare

Massage - BodyGood

Då jag är känslig och inte så förtjust i hårdhänt massage, så passar Elins Spamassage mig ypperligt! Lugn, skön och avslappnande med väldoftande oljor. Efter en stressig arbetsvecka börjar jag alltid helgen med ett besök hos Elin!

Ayra A

Elin är en duktig massör som har en bra känsla i händerna och kommer åt musklerna på djupet. Efter att jag varit på en behandling hos Elin infinner sig ett lugn i kroppen och musklerna känns väl genomarbetade.

Jesper L

bottom of page