Spabehandling 1.jpg

SPABEHANDLING

Bokadirekt.PNG

Spabehandlingar

Spabehandling Alginpackning (80 min, 1100:-)

Spabehandling alginpackning är en varm helkroppsinpackning med näringsrika spirulina alger. Algerna är utrensande och ger mycket lyster till huden. Behandlingen inleds med en kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller och följs sedan  upp med den varma alginpackningen. I denna spabehandling ingår ansiktsrengöring, algmask samt en avstressande ansiktsmassage.  Behandlingen avslutas med en mjukgörande kamomill-bodyspray för hela kroppen.

 

Spabehandling Aromainpackning (80 min, 1100:-)

Spabehandling aromainpackning börjar med en kroppspeeling som tar bort döda hudceller vilket förhöjer effekten av aromainpackningen. Du får sedan välja en aromaolja som passar dig. Oljorna har olika egenskaper som tex värmande, utrensande, lugnande m.m. Oljan blandas med en mineralrik kräm som appliceras på huden. Medan du ligger i aromainpackningen får du en välgörande ansiktsrengöring, ansiktsmask och en avstressande ansiktsmassage.

 

Spabehandling Bodypeeling (40 min 500:-)

Spabehandling bodypeeling börjar med att hela kroppen skrubbas med en kraftfull turkisk saltskrubb som innehåller eukalyptus. Saltskrubben är energigivande och uppfriskande för alla sinnen. Huden får ny lyster och cirkulationen ökar. För att få ännu mer effekt på behandlingen används en skrubbhandske och en shower/bath gel i samma serie. Denna spabehandling gör huden mjuk och len och den avslutas med en återfuktande bodylotion eller en kamomillspray på hela kroppen.

Spabehandling Ansiktsbehandling (60 min 650:-)

Spabehandling ansiktsbehandling består av rengöring (ej portömning), peeling, mask, serum, ansiktsolja, creme samt en avslappnande massage på armar, nacke, skalp och ansikte. Produkterna anpassas efter din egen hudtyp. Efter behandlingen får du information om vilka produkter som använts under behandlingen.

 

Spabehandling Ansiktskur (30 min 450 :-)

Spabehandling ansiktskur består av rengöring (ej portömning), mask, ansiktsolja, creme samt massage på skalp och ansikte. Produkterna anpassas efter din hudtyp.

 

Spabehandling Hot Stone (80 min 995:-)

Spabehandling hot stone är en underbar och avstressande spabehandling där massage ges med hjälp av varma lavastenar. De varma stenarna innehåller mineraler och framför allt järn som absorberas genom huden. Värmen från de heta stenarna får dina muskler att slappna av och du kommer att känna ett ökat välbefinnande och lugn efter denna behandling. 

KOMBINERADE SPABEHANDLINGAR

 

Spabehandling Lavendel Dream (90 min 1100:-)

Spabehandling lavendel dream är en kombinationsbehandling som börjar med en bodypeeling (se ovan), samt avslutas med en avslappnande och underbar spamassage med lavendeldoft. 

Spabehandling Livsnjutaren (90 min 1100:-)

Spabehandling livsnjutaren är en kombinationsbehandling som börjar med en lugnande spamassage med valfri aromaolja. Därefter får du en härlig ansiktsbehandling (rengöring och mask). Spabehandling livsnjutaren är en lyxig kur som får dig att verkligen komma ner i varv och slappna av.

Bokadirekt.PNG

Inför behandling

En spabehandling hos BodyGood i Upplands Väsby är en behandling som sätter guldkant på tillvaron, ger energi och fyller dig med välbefinnande. Vi värnar om våra kunder och använder munskydd under våra behandlingar om kunden vill samt vid förfrågan använder vi även visir. Det är viktigt att du tvättar händerna innan din spabehandling. Handsprit finns även tillgänglig både på kliniken och inne i behandlingsrummet.

 

Vid sjukdomssymtom

För att minska smittorisken rengörs massagebänkarna, dörrhandtag och andra ytor regelbundet. Det är viktigt att du endast kommer om du känner dig 100% frisk. Vid minsta sjukdomssymtom, skicka sms eller mejla oss så bokar vi om din tid. Detta gäller om du blir sjuk inom 24 timmar innan din bokade behandling, annars kan du avboka din behandling själv via bokadirekt.

Prisbelönta hudvårdsprodukter

I våra spabehandlingar använder vi oss av Kerstin Florian samt Maria Åkerbergs ekologiska produkter. BodyGood är återförsäljare av Maria Åkerebergs prisbelönta hudvårdsprodukter och dessa kan även köpas direkt hos oss i behandlingsrummet.

Presentkort

Presentkort för våra behandlingar finns att köpa på bokadirekt.se samt i vår lokal.