top of page
Spabehandling

SPABEHANDLING

Knapp för att boka tid via Bokadirekt

Spabehandlingar

Spabehandling Alginpackning (90 min, 1200:-)

Spabehandling alginpackning är en varm helkroppsinpackning med näringsrika spirulina alger. Algerna är utrensande och ger mycket lyster till huden. Behandlingen inleds med en kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller och följs sedan  upp med den varma alginpackningen. I denna spabehandling ingår ansiktsrengöring, algmask samt en avstressande ansiktsmassage.  Behandlingen avslutas med en mjukgörande kamomill-bodyspray för hela kroppen.

 

Spabehandling Aromainpackning (90 min, 1200:-)

Spabehandling aromainpackning börjar med en kroppspeeling som tar bort döda hudceller vilket förhöjer effekten av aromainpackningen. Du får sedan välja en aromaolja som passar dig. Oljorna har olika egenskaper som tex värmande, utrensande, lugnande m.m. Oljan blandas med en mineralrik kräm som appliceras på huden. Medan du ligger i aromainpackningen får du en välgörande ansiktsrengöring, ansiktsmask och en avstressande ansiktsmassage. 

Spabehandling Ansiktsbehandling (60 min 750:-)

Spabehandling ansiktsbehandling består av rengöring (ej portömning), peeling, mask, serum, ansiktsolja, creme samt en avslappnande massage på armar, nacke, skalp och ansikte. Produkterna anpassas efter din egen hudtyp. Efter behandlingen får du information om vilka produkter som använts under behandlingen.

 

Spabehandling Hot Stone (90 min 1100:-)

Spabehandling hot stone är en underbar och avstressande spabehandling där massage ges med hjälp av varma lavastenar. De varma stenarna innehåller mineraler och framför allt järn som absorberas genom huden. Värmen från de heta stenarna får dina muskler att slappna av och du kommer att känna ett ökat välbefinnande och lugn efter denna behandling. 

Kombinerade Spabehandlingar

 

Spabehandling Lavendel Dream (90 min 1200:-)

Spabehandling lavendel dream är en kombinationsbehandling som börjar med en bodypeeling samt avslutas med en avslappnande och underbar spamassage med lavendeldoft. 

Spabehandling Livsnjutaren (90 min 1200:-)

Spabehandling livsnjutaren är en kombinationsbehandling som börjar med en lugnande spamassage med valfri aromaolja. Därefter får du en härlig ansiktsbehandling (rengöring och mask). Spabehandling livsnjutaren är en lyxig kur som får dig att verkligen komma ner i varv och slappna av.

Spabehandling Choklad Dröm (90 min 1200:-)

Spabehandling Choklad Dröm är en kombinationsbehandling som börjar med en härlig saltscrub med doft av vit choklad. För bästa effekt används en peelingvante i behandlingen. Peelingen tar bort döda hudceller och gör  att huden blir mjuk och len. Därefter får du en härlig spamassage som ger en mjukgörande och lugnande effekt på huden. Doften av aromaoljan är av lyxig vit choklad. En riktigt härlig Choklad Dröm!

Spabehandling Energikällan (90 min 1200:-)

Spabehandling Energi Källan är en kombinationsbehandling som börjar med en uppfriskande och effektiv saltscrub på hela kroppen. I behandlingen ingår en peelingvante för att få bästa effekt. Behandlingen följs upp av en avslappnande spamassage med en fräsch doft av citrongräs och rosmarin. Aromaoljan ger energi till musklerna och hjälper dem att återhämta sig. Doften av citron ger en härlig energikick!

Spabehandling DE LUXE (120 min 1500:-)

Spabehandling DE LUXE är en kombinationsbehandling som börjar med en härlig bodypeeling på hela kroppen. Därefter får du en avslappnande spamassage där du verkligen kommer ner i varv. Avslutningsvis får du en underbar ansiktsbehandling med rengöring, peeling och mask samt skalp och ansiktsmassage. En riktig lyxig spabehandling där du blir ompysslad från topp till tå under 2 timmar.

TIPS! Raka ej benen precis innan behandlingar där det ingår bodypeeling, då peelingen är väldigt kraftfull. Ta med extra underkläder om du vill i spabehandlingar som inkluderar peeling eller inpackning.

Knapp för att boka tid via Bokadirekt

Inför behandling

En spabehandling hos BodyGood i Upplands Väsby är en behandling som sätter guldkant på tillvaron, ger energi och fyller dig med välbefinnande. Vi värnar om våra kunder och använder munskydd under våra behandlingar om kunden vill samt vid förfrågan använder vi även visir. Det är viktigt att du tvättar händerna innan din spabehandling. Handsprit finns även tillgänglig både på kliniken och inne i behandlingsrummet.

 

Vid sjukdomssymtom/Uteblivet besök

Avbokning skall ske 24 timmar innan behandlingen via bokadirekt. Vid senare avbokning debiteras fullt belopp. 

Prisbelönta hudvårdsprodukter

I våra spabehandlingar använder vi oss av Kerstin Florian samt Maria Åkerbergs ekologiska produkter. BodyGood är återförsäljare av Maria Åkerebergs prisbelönta hudvårdsprodukter och dessa kan även köpas direkt hos oss i behandlingsrummet.

Presentkort

Presentkort för våra behandlingar finns att köpa på bokadirekt.se samt i vår lokal.

bottom of page