top of page
Uteträning - Kvinna knyter sina skor

Uteträning

Uteträningen som symboliserar gemenskap, energi och träningsglädje!

Info om Uteträningen

Termin 

Core/styrka/rörlighet: Inga pass just nu.

Utefysen: Inga pass just nu.

Plats

Vid strandpromenaden i Bollstanäs, nedanför Gäddgränd i Upplands Väsby

 

Kostnad

Core/styrka/rörlighet: Beror på antal tillfällen.

Utefysen: Beror på antal tillfällen.

Betalning

Betalning sker på hemsidan.

Tryck på kurs- och träningskort.

Se våra Köpvillkor.

Bokning av träningspass

Bokning av plats till Uteträningen sker via sms till 0739-902707 eller mail till info@bodygood.se.

Avbokning av träningspass

Har du fått förhinder eller är sjuk, meddela snarast möjligt på sms till 0739-902707 alt skicka mail till info@bodygood.se

 

Se våra Allmänna villkor.

 

Uteträning i Upplands Väsby

Med vårt uteträningspass Uteträning tränar vi ute i friska luften i underbar miljö vid Norrvikensjön i Upplands Väsby. Uteträningen passar främst dig som är mellan 25 – 60 år och vi är ett härligt gäng tjejer i blandad ålder som tränar tillsammans. Alla tränar utifrån sig själva och känner själv hur hårt man vill ta i. Uteträningen är träningen som symboliserar gemenskap, energi och träningsglädje!

 

Vi tränar vid strandpromenaden i Bollstanäs, nedanför Gäddgränd. 

Under träningarna varvar vi mellan kondition, styrka och smidighet och stärker upp kroppen på olika sätt. Träningen ska inte kännas som något kravfyllt, utan vårt uteträningspass passar alla! Yngre, äldre, tränad som otränad. Alla kan vara med utifrån sina egna förutsättningar. Uteträningen genomförs i alla väder. Endast vid ordentligt oväder ställs träningen in. Vid inställt pass, meddelas detta senast en timme innan träningsstart, via sms eller mail. Vid våra träningspass är det kläder efter väder som gäller! Tänk på att gärna klä dig lager på lager samt att du har tunnare mössa och vantar när det är lite kyligare ute.

 

Att ta med sig till uteträningen

Vid vissa träningstillfällen kommer vi ligga på marken och utföra övningar, så ta gärna med liggunderlag till träningen, samt vattenflaska.​

Gruppträningspass utomhus:

Core/Styrka/Rörlighet: I detta pass arbetar vi enbart med vår egna kropp. Ev kan lättare redskap förekomma såsom gummiband av olika slag. 

Utefysen: I detta pass arbetar vi i stationer med kondition och styrka. Redskap såsom boxning, rep, hantlar, gummiband förekommer. 

Skicka sms eller maila ifall du är intresserad av att vara med! 

Ca antal deltagare/pass är 12 st. 

Så säger våra deltagare

Uteträning Norrviken

Fantastisk bra och allsidig träning. Bra variation av övningar för att stärka hela kroppen inifrån och ut. Det bästa är att man tränar utifrån sin egen förmåga med personlig hjälp och härlig push från instruktör. Träning som passar alla!

Åsa L

bottom of page