MASSAGE.

Känner du dig stel och har ont i kroppen? Eller är du stressad och behöver komma ner i varv. Kom på en massage hos BodyGood! 

Vi erbjuder många typer av massage behandlingar såsom Klassisk massage, Energimassage, Kontorsmassage, Spamassage och Koppning. 

Vi arbetar med friskvårdsmassage och våra behandlingar passar för dig som inte har några större problem eller skador. Massagen löser upp spänningar och gör att du blir mer uppmjukad och rörlig i kroppen samt blir mer avslappnad.

Jobbar du på ett företag som månar om personalens hälsa och välbefinnande?

BodyGood erbjuder företag att komma till vår nyrenoverade lokal i Upplands-Väsby för en stunds avkoppling. Vi finns i samma lokaler som Friskvårdscoacherna i Bredden. För frågor och kostnadsförslag för företag, mejla till: info@bodygood.se

Här nedan följer en genomgång av våra olika massagebehandlingar:

 

Klassisk massage (30 min 350 kr, 60 min 650 kr)

Detta är en friskvårdsmassage som släpper på spänningar och som gör att du blir uppmjukad i kroppen. Passar för dig som känner dig trött, spänd och stel i kroppen och som inte har några större problem eller skador.

 

Kontorsmassage (30 min 320 kr)

Massagen ges på en sk energimassage stol och passar bra för dig som har muskelspänningar och stela axlar. Massagen ges direkt genom kläderna på rygg, axlar, armar, nacke och skalp. En perfekt massage för dig som är på språng och som vill få en stunds avkoppling.

 

Energimassage (25 min 320 kr)

En intensiv massage som ges på en sk energimassage stol. Energibanor cirkulerar i kroppen genom sk meridianer. I massagen ingår akupunktur punkter som man arbetar med genom ett speciellt mönster, för att skapa balans i meridianerna. En snabb, intensiv massage som ges direkt genom kläderna.

 

Spa massage (60 min 695 kr)

En härlig helkroppsmassage med valfri aroma olja från Kerstin Florian.

Oljorna har olika egenskaper såsom lugnande, utrensande och värmande m.m

 

Koppning (30 min 350 kr)

Massagen ges som halvkropps massage. Du får då välja mellan över eller underkropp/cellulitbehandling. En intensivare massageform där man jobbar med bindväven och tar hjälp av silikon koppor. Kopporna gör att man får ett ökat blodflöde och cirkulation i kroppen.

  • Instagram
  • Grey Facebook Icon