KROPPSBEHANDLINGAR.

Här nedan följer en genomgång av våra olika kroppsbehandlingar:

 

Alginpackning (80 min 1100 kr)

Denna underbara behandling är en varm helkroppsinpackning med näringsrika spirulina alger. Algerna är utrensande och ger mycket lyster till huden. 

Behandlingen inleds med en kroppspeeling som avlägsnar döda hudceller och som sedan följs upp av den varma alginpackningen. Ansiktsrengöring, algmask samt en avstressande ansiktsmassage ingår.  Behandlingen avslutas med en mjukgörande kamomill bodyspray för hela kroppen.
 

Aromainpackning (80 min, 995 kr)

I denna behandling ingår en kroppspeeling som tar bort döda hudceller och som förhöjer effekten av inpackningen. Du får sedan välja en aromaolja som passar dig. Oljorna har olika egenskaper som tex värmande, utrensande, lugnande m.m. Oljan blandas med en mineralrik kräm som appliceras på huden. Under tiden du ligger i inpackningen får du en ansiktsrengöring, ansiktsmask och en avstressande ansiktsmassage.

 

Bodypeeling  (40 min 500 kr)

I denna behandling skrubbas hela kroppen med en kraftfull turkisk saltskrubb som innehåller eukalyptus. Den är energigivande och uppfriskande för alla sinnen. Huden får ny lyster och cirkulationen ökar. För att få ännu mer effekt på behandlingen används en skrubbhandske och en shower bath gel i samma serie. Behandlingen gör huden mjuk och len och den avslutas med en återfuktande bodylotion eller en kamomill spray på hela kroppen.

Ansiktsbehandling (60 min 650 kr)

I denna behandling ingår rengöring, mask samt en avslappnande massage på armar, nacke, skalp och ansikte. Produkterna anpassas efter din egna hudtyp.

Du kommer att få information om vilka produkter som jag har använt mig av efter behandlingen.

 

Hot Stone (80 min 995 kr)

En underbar och avstressande spabehandling där massagen ges med hjälp av varma lavastenar. Stenarna innehåller mineraler och framför allt järn som absorberas genom huden. Värmen från de heta stenarna får dina muskler att slappna av och du kommer känna ett ökat välbefinnande och lugn efter denna behandling. 

KOMBO-BEHANDLINGAR:

Lavendel Dream (90 min 1100 kr)

Denna kombo behandling börjar med en Bodypeeling (se ovan), samt avslutas med en avslappnande och underbar Spamassage med lavendeldoft. 

Livsnjutaren (90 min 1100 kr)

Denna kombo behandling innehåller en lugnande Spamassage med valfri aromaolja. Därefter får du en härlig Ansiktsbehandling (rengöring och mask). En lyxig spakur som får dig att verkligen komma ner i varv och slappna av.

Jag använder Kerstin Florian samt Maria Åkerbergs produkter till kropp och ansikte i mina spabehandlingar.

  • Instagram
  • Grey Facebook Icon